Allt om valutahandel

Plus500: Granskning av mäklaren

Vi har övervägt Plus500 och komma hit med en översyn. Plus500 är en nätmäklare, med möjligheter för dem som är intresserade av aktier, råvaror, börshandlade fonder, CFD och andra finansiella instrument.

Här kan du handla valutor, aktier och mer:

forexeasyMarkets
Världens mest populära sociala trading nätverk. Rekommenderas!
valutahandelPlus500
*Din kapital är i fara. Handla CFD:er i aktier (CFD-tjänst).
valutamäklareeToro
Världens största investeringsnätverk. Utmärkt till trading.
valutamäklare, plus500

Plus500 finns på alla ytor: Mobile, surfplatta eller stationär dator. Läs mer på www.plus500.se.

New eToro SW

Vi har imponerats av Plus500.

Detta är en solid och mångsidig nätmäklare som är prisvärt att använda, med ett komplett system för investeringar och handel handel.

Plus500 höjdpunkter:

  • På Plus500 kan du handla i både i lokala och utländska derivat.
  • Mångsidig nätmäklare. Plus500 passar dem som är intresserade aktiehandel, valutahandel, råvaruhandel och derivathandel. Handel med CFDs i aktier, valutor, råvaror och ETF:.
  • Handel på marginalen. Plus500 är mycket populär bland riskaverta aktörer som vill amp upp sina investeringar.

Plus500 erfarenheter och bedömning

Vi är mycket nöjda med handelsplattform som erbjuds av Plus500. Detta är en mångsidig nätmäklare, med ett brett utbud av finansiella instrument.

De har avancerade verktyg för teknisk analys som gör det möjligt att göra korrekta beräkningar baserade på olika indikatorer. Du har möjlighet att tjäna både stigande och fallande marknader genom att ta långa och korta positioner.

För en minsta insättning på ettusen kronor får du här tillgång till en online-mäklare med mycket avancerade verktyg och en rad instrument.

De har ett brett utbud av finansiella instrument att välja mellan. Du kan handla i lokala aktier också handla EUR / SEK och USD / SEK och flera andra valutapar och råvaruderivat, CFD och börshandlade fonder.

Till skillnad från de flesta andra online-mäklare där insättningar endast kan göras via bank, kan du här överföra pengar också via kreditkort eller PayPal.

Om du handlar ofta är det viktigt att få ner kostnaderna för enskilda affärer. Plus500 erbjudanden som nämnde en kurtasjefri handelslösning och var därmed ett utmärkt val för dem som är verksamma på marknaden.

Slutsats: Vi tror att Plus500 är ett smart val för investerare och handlare. Billig och effektiv användning, och erbjuder mångsidiga handelsmöjligheter. Måttliga krav på minsta insättning gör detta till en nätmäklare som är tillgänglig för alla.

Länkar till Plus500:

Valutahandel innebär finansiella risker och kan resultera i vinster eller förluster. AlltOmValutahandel.com är oansvarigt för förlust till våra läsare. Vi är inte ansvarig för innehållet på hemsidan den är ansluten. Vi tar inget ansvar för fel eller brister på denna webbplats.